50% korting op de aanschaf van een e-scooter!

Hierbij presenteren wij u de Stroomvlucht kortingsvoucher. Met deze kortingsvoucher krijgen inwoners van de gemeente Almere of Lelystad, die werken in de provincie Flevoland, een hoge korting op de aanschaf van een e-scooter. De voucher is goed voor een korting van 50% op aanschaf van een e-scooter (met een maximum van 750 euro). Stroomvlucht is een initiatief van de gemeenten Almere en Lelystad, mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland met subsidiegelden van Nationale Samenwerking Luchtkwaliteit(NSL). Lees hier meer over Stroomvlucht.

Sluit uw bedrijf aan bij ForenZo!

Een voorwaarde om de korting te krijgen is dat uw bedrijf is aangesloten bij ForenZo. Bedrijven kunnen zich kosteloos aansluiten bij ForenZo en zo hun medewerkers laten profiteren van het hoge voordeel op de aanschaf van een e-scooter. Via deze link kan uw bedrijf zich kosteloos aansluiten bij ForenZo.

Lever de voucher bij ons in!

Is uw bedrijf aangesloten bij ForenZo? Activeer de voucher dan op www.forenzo.nl en neem deze geprint mee naar onze winkel. Wij hebben een ruim assortiment aan eersteklas e-scooters en voorzien u graag van deskundig advies. Na de transactie en het inleveren van de voucher wordt de korting via het cashbackprincipe verrekend. U stuurt het aanvraagformulier met de benodigde documenten naar ForenZo en ontvangt binnen 14 dagen het kortingsbedrag op uw rekening.

Twijfel niet langer en doe mee met Stroomvlucht! Samen gaan we voor een schonere lucht en betere bereikbaarheid.

Ook ZZP’ers kunnen meedoen! Meld u eerst aan als werkgever en daarna als werknemer van uw bedrijf en profiteer van alle ForenZo-voordelen.

Let op: De vouchers zijn beperkt beschikbaar! OP=OP!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ScooterSMART