AGM Goccia voorjaarsactie scootersmart Almere scooter elektrisch tomos

Actievoorwaarden

GEV1000

  • € 100,- korting op de GEV1000
  • Gratis Goccia helm*
  • Gratis mandje voorop of op voetplaat

GEV2000

  • € 200,- korting op de GEV2000

De aanbieding is geldig vanaf 08-05-2023 t/m 30-06-2023 of zolang de voorraad strekt.
Geldig wanneer aankoop en levering tijdens de actieperiode zijn.

*De helm is voorzien van een CE keurmerk alsmede voldoet de helm aan de NTA-8776 norm. Dit maakt deze helm geschikt voor gebruik op een speed pedelec en een snorfiets. De helm is leverbaar in de maten: S, M, L.

Interesse in één van deze AGM scooters? Klik op de foto van de scooter voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Krachtig, wendbaar en betaalbaar

 

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 28Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs vanaf
€ 1.499 incl. btw excl. rijklaar maken.

Pagina importeur