Ecooter-ET2 elektrische scooter ScooterSMART almere agm Niu emco Grijs
Ecooter-e2-elektrische-scooter-mat-grijs-ScooterSMART-almere-agm-Niu-emco-MATT-GREY.png

EXCEEDING EXPECTATIONS

Al meer dan 25 jaar is Ecooter actief in de motor- en scooterbranche. Ons doel is de ultieme rijervaring naar jou toe te brengen voor een scherpe prijs. Ons motto is niet voor niets “exceeding expectations”.

Met de modellen van Ecooter weet u zeker dat uw verwachtingen worden overtroffen. De prijs-/kwaliteit verhouding is ongekend. Dit bereiken we door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige onderdelen en deze in grote aantallen in te kopen. Met een Ecooter ben je verzekerd van optimale eigenschappen voor een scherpe prijs.

Unieke innovaties

Ecooter gaat verder waar andere merken stilstaan. We optimaliseren onze elektrische scooters voortdurend op basis van uitgebreid onderzoek en vele tests. Zo is de Ecooter E2 voorzien van een elektrische middenmotor met unieke overbrenging, waar vele andere merken gebruik maken van aandrijving en plaatsing van de motor direct op het achterwiel. Hierdoor is de overbrenging vele malen soepeler en gaat de motor efficiënter om met zijn energie.

Door deze en andere innovaties kunnen wij een ervaring bieden die je nergens anders zal vinden. Ervaar de Ecooter modellen zelf bij ScooterSMART.

Uiteraard is deze mooie heerlijk rijdende scooter ook te bewonderen en te verkrijgen bij ScooterSMART in Almere. Kom je de scooter eens bewonderen in onze showroom?
Of wil je een offerte, stuur mij dan een bericht via onderstaand contactformulier en maak je wensen kenbaar zodat ik je een mooie offerte kan toesturen.

Ik hoor graag van je. Groetjes Steven van Wijk

Link naar Pagina importeur