Hieronder tref je een overzicht van onze gebruikte scooters. Zit er misschien een leuke gebruikte scooter voor je bij? Klik op de foto van de scooter voor meer informatie.

Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!

ScooterSMART is naast de verkoop van nieuwe scooters, onderhoud en reparaties, ook erg sterk in het aanbieden van mooie gebruikte scooters.
We zijn altijd bezig om een mooie selectie van gebruikte scooters en bromfietsen aan te kunnen bieden.
De gebruikte scooters die wij aanbieden zijn altijd goed onderhouden en hebben niet te veel kilometers gereden, zodat je er na aankoop nog lang plezier van kunt hebben.

GARANTIE GEBRUIKTE SCOOTERS

De scooters die wij aanbieden zijn volledig nagekeken en hebben een grote onderhoudsbeurt gehad waarbij alle zaken die niet meer aan onze strenge eisen voldoen zijn vervangen.
Banden, remmen, aandrijving, olie verversen, kleppen stellen, bougie vervangen, etc. kortom met deze scooters kun je met een gerust hart wegrijden.
Wij zorgen er dus voor dat je met je nieuwe gebruikte scooter zorgeloos kunt rijden en mocht er dan toch onverhoopt iets met je gebruikte scooter zijn, dan heb je 1, 3 of 6 maanden garantie waar je op terug kunt vallen.

Kortom een scooter met de ellende van een ander kopen is bij ScooterSMART uitgesloten!