Electronic Bee is je beste vriend voor onderweg. Hij barst van de energie en leeft ervoor zijn energie te delen. De E-Bee is dan ook erg sociaal en behulpzaam. Bovendien ziet hij er goed uit, is hij vlot aan de telefoon en houdt hij ontzettend van muziek. De E-Bee gaat dolgraag met je mee op reis om zijn energie te delen. Hij kan tegen een stootje en is erg trouw! Weer of geen weer, hij laat je nooit in de steek. Met Electronic Bee kan je nu altijd en overal eenvoudig je mobiele telefoon opladen via je scooter.

Electronic Bee Oplader

Eindelijk dé revolutie in de scooterwereld en zorgt voor een boost van energie terwijl je onderweg bent. Veilig en vertrouwd opladen wanneer je maar wil. En wie denkt dat Electronic Bee een energievreter is, heeft het mis! Omdat Electronic Bee niet direct aangesloten hoeft te worden op de accu, raakt deze ook niet leeg. Zonder de E-Bee als oplader voor je mobiele telefoon is je scooter niet compleet.

Het installeren van Electronic Bee gaat via een eenvoudig en universeel systeem en sluit prachtig aan bij ieder model scooter of brommer. Of je nou op een Vespa, Zoomer, Kymco, Zip of Habana rijdt, je kan bij ons een afspraak maken om het in te laten bouwen. Alle vereisten om de installatie te voltooien worden in combinatie met de E-Bee geleverd. Wat heb je nodig om de E-Bee te installeren? Recept:

1x Electronic Bee
1x soldeerbout of AMP tang
4x AMP stekkers of soldeertin
1x Boor met een zaagkrans van 28MM
1x Schroevendraaier
1x Scooter of Brommer

Zoals gezegd neemt de installatie van de E-Bee niet al te lang in beslag. Daarna kun je te allen tijde je scooter inzetten als oplader voor je mobiele telefoon of ieder ander apparaat met een USB-uitgang.

Omdat niet iedereen even handig is met kabels en boren, kunnen wij dit voor je installeren. Kom je ook langs? Of stuur een ons een bericht voor het maken van een afspraak.

electronic-bee

Recommended Posts