Interesse in één van deze SYM scooters? Klik op de foto van de scooter voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Het leveren van betaalbare kwaliteitsscooters voor de Nederlandse markt. Dat is de missie van SYM scooters.

SYM scooters

Moteo Nederland BV, is een dochteronderneming van de Europese Moteo Group gevestigd in Kontich België.

Vandaag wordt Moteo erkend als een toonaangevende speler in de zelfstandige import van aangedreven mobiliteit en vrije tijd producten in Europa en daarbuiten, zoals motorfietsen, scooters, alle terrain vehicles (ATV), bromfietsen, elektrische fietsen, marine buitenboordmotoren, en hun onderdelen en accessoires. Onze aanwezigheid strekt zich uit over meer dan 10 landen en twee continenten, met een beroep op enkele van de langste leverancier en dealer relaties in de industrie.

Sinds 2000 is Moteo Nederland BV de importeur voor Nederland voor het merk SYM scooter. Met de komst van de SYM Mio nam het merk een vlucht in bekendheid, en zette het merk zich op de kaart. Naast het zeer uitgebreide assortiment 4Takt scooters, timmert SYM scooters nu ook aan de elektrische weg!
Meer dan 300 erkende SYM dealers staan tot uw dienst, hun ervaring en expertise verzekeren u van het juiste onderhoud of reparatie van uw SYM scooter.
De fabrikant Sangyang staat garant voor moderne productie faciliteiten in onder meer Taiwan, Vietnam en China. De visie van het bedrijf “quality of life” wordt in de breedste zin uitgediept door middel van duurzaamheid, mobiliteit en affiniteit. Met deze kernwaarden onderscheidt SYM scooter zich van alle andere tweewielerfabrikanten en het resultaat ziet u terug in de sterke modellenlijn van de SYM scooter.

ScooterSMART